Wat is het?

Taxicom is een vervoersvoorziening die in het leven is geroepen door de 3 gemeenten in Zeeuws-Vlaanderen. Zij zijn samen de opdrachtgever. Taxicom is bestemd voor mensen die op grond van de Wet Maatschappelijke ondersteuning van de gemeente een indicatie hebben gekregen. Zij moeten geen gebruik kunnen maken van het reguliere openbaar vervoer.
Het gebruik van Taxicom is ook opengesteld voor reizigers met de Haltetaxi en specifieke door de gemeente aangewezen doelgroepen.
Taxicom is een vervoerssysteem in Zeeuws-Vlaanderen dat reizigers aanvullend openbaar vervoer per taxi of per taxibus biedt. Gebruikers worden thuis opgehaald en naar hun bestemming gebracht (biedt vervoer van deur tot deur). Het vervoer wordt uitgevoerd met taxi's of taxibusjes. De busjes zijn ingericht voor het vervoer van rolstoelgebruikers.
U kunt 7 dagen per week gebruik maken van Taxicom. U bepaalt zelf waarom u de rit wilt maken, bijvoorbeeld bezoek aan familie of kennissen, boodschappen doen, op ziekenbezoek of een avondje uit.